Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zmora

Potrzebuję cię
Jak pies wody o poranku
Jak pies skamlę
Jak człowiek
Byś nie usłyszała

Drzewo nie zaspokaja nieobecności
Krew wrze w mojej klatce
Serce chce pęknąć
Lecz nie ronię łez
Lubię zaduch

Wnet mogę pisać
Jak dziś

Jeszcze przyjdzie mi zasnąć
Zmierzę się z ciemnością
Sen zbawi w ucieczce

Do zobaczenia
Do jutra
Do następnego
Przyjdź i ratuj
Zmoro
-Kocham cię

81 777 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • kuloodporna

    19 January 2020, 21:14

    Pewnie , że dobrze też lubię zmory-zmorzaste , potwory-potworzaste....ogólnie klimaty strachu i grozy....pozdrawiam Skorpioniku...:)

  • scorpion

    19 January 2020, 18:39

    Jakoś się znosimy... :)

    Zelka, jak ciary to dobrze!

  • Papużka

    19 January 2020, 15:31

    Musi być fajna ta zmora... :D

  • kuloodporna

    16 January 2020, 21:15

    Ciary po plecach strasznie mroczna miłość ....taa zmorzasta powiedziałabym ....pozdrawiam :)