Menu
Gildia Pióra na Patronite

mój miły

potrafię się odciąć
zapomnieć o wszystkim
wspomnienia swe wyciąć

wymazać te myśli
zgubić gdzieś klucz
i wszystko wykreślić

nie mam tyle siły
to tylko gra
przestań mój miły

przecież

nigdy ci nie zdradzę
co w sercu siedzi
że z miłością sobie nie radzę

7457 wyświetleń
85 tekstów
17 obserwujących
  • M44G

    4 October 2013, 17:48

    Pięknie.