Menu
Gildia Pióra na Patronite

potknęłam się
o słowa
wypowiedziane
nie w porę

zimne
i obojętne

bolesne
i smutne

15 588 wyświetleń
113 tekstów
16 obserwujących
  • czasem_wciskam_escape

    7 August 2015, 12:36

    dziękuję Marianno :-) serdecznie pozdrawiam ;-)

  • nicola-57

    7 August 2015, 09:59

    dziś krótko: jestem za. Pozdrawiam i dobrego życzę

  • czasem_wciskam_escape

    5 August 2015, 21:50

    w sumie to chyba najważniejsze, żeby wstać. reszta się ułoży

  • sentymentalna_

    5 August 2015, 18:57

    Teoretycznie po każdym upadku czy nawet potknięciu można się podnieść. Czasem trzeba na to dużo czasu, ale ważne by utrzymywać się w świadomości, że kiedyś to minie.

  • Bogini Twa!

    5 August 2015, 10:53

    I nawet Twoich! Nie trzeba tak! Staraj się mówić tylko słowa ciepłe i dobre, i zobaczysz- inni też odwzajemnią tym samym! Nawet obcy Ci ludzie! A tym bardziej bliscy, których kochasz lub pokochasz!

  • czasem_wciskam_escape

    5 August 2015, 10:16

    sęk w tym, że wyszły z moich ust... ale chyba masz rację. trzeba iść dalej. pozdrawiam ciepło :-)

  • Bogini Twa!

    5 August 2015, 10:10

    Zostaw je, nie ma już ich, zostały w przeszłości, poczuj się szczęśliwa teraz, i jutro czy pojutrze - usłyszysz inne słowa, o innym zabarwieniu, może od innego człowieka, nie ważne, ale sprawią Ci większą radość! Uwierz w to, w siebie, w swoje szczęście!

  • czasem_wciskam_escape

    5 August 2015, 08:54

    bo zostawiają bolesne ślady... no cóż... każdy z nas był, jest lub będzie ich sprawcą... Malusiu ściskam mocno :-)

  • Malusia_035

    4 August 2015, 20:59

    takie słowa są najgorsze i zostwiaja zadry na sercu :((( Madziu samych pięknych melodii na serduszku :))*** Tulam :))

  • czasem_wciskam_escape

    4 August 2015, 04:34

    niestety tak właśnie jest... pozdrawiam Jolu :-)