Menu
Gildia Pióra na Patronite

W.N.M.

potargało mnie życie
na kawałki mizerne
z dnia na dzień
z przypływem wiary
usiłuje się poskładać misternie

ulotniły się z wiatrem
ciężary duszy
krople łez
czas za mnie suszy

i nawet serce rysami naznaczone
wciąż mimo wszystko
miarowo bije
nadzieją wypełnione

i już prawie na nowo stanę się całością
pozostanie tylko
odrobinę doprawić mnie miłością

13 131 wyświetleń
118 tekstów
7 obserwujących
  • Meron

    5 January 2021, 20:40

    Lekka dusza bardziej do miłości skora:)
    Wiej wietrze, wiej i miłość tu przywiej :)

    od carla1, Serce Słonika, Ciska
    • carla1

      5 January 2021, 21:28

      Oj tak... Dziękuje, podmuch musi być jednak mocny :)

  • finezja

    15 November 2020, 11:36

    Bardzo ładny. I powiało nadzieją. Miłości więc życzę🙂

    od carla1, Meron, Serce Słonika