Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ty wiesz...

Poszukując wśród wspomnień liryka
Oto jest
mała iskra
i znika

4042 wyświetlenia
64 teksty
5 obserwujących
  • Monika M.

    24 February 2020, 18:53

    ano... i tak co moment... znika...

  • 18 June 2012, 17:43

    Ulotne, ale faktycznie ładne...

  • finezja

    17 June 2012, 20:08

    Ulotne... ładne.... Pozdarwiam.