Menu
Gildia Pióra na Patronite

na znak...

postradanie rozumu
nie takie straszne
przez głupią miłość
ten zawrót głowy

serce jak dzwon
mocno bije i wygrywa
w kochaniu akordy
bo co brak w pamięci

to ma się w nogach
myśleć o niebieskich
migdałach być daleko
zapomnieć o bożym
świecie

postradanie rozumu
nie boli a wiosna
nie byłaby wiosną
bez zakochania

więc daj się uwieść
wiośnie pozwól sobie
skraść całusa na znak
że miłość nie jest obłudą

93 740 wyświetleń
900 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!