Menu
Gildia Pióra na Patronite

Postanowiłam sobie poradzić bez Ciebie...

Postanowiłam sobie poradzić bez Ciebie
Odszedłeś
Zostawiłeś wspomnienia
Długo to trwało jednak zdołałam je wszystkie poukładać
W kolorowych pudełkach,
Ustawionych równo w pokoju,
Żeby ludzie z zewnątrz myśleli, że są dobre...
I gdy już myślę że wszystko wróciło do normy
- wracasz
Rozrzucasz pudełka...
I muszę zaczynać od nowa...
I gdy ludzie pytają co się stało -
Odpowiadam
To tylko bałagan w pokoju...

1784 wyświetlenia
31 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!