Menu
Gildia Pióra na Patronite

AD

Pośrodku świata
W parku pełnym ludzi
Szukając drogi
Stoję

Myśli skłębione
Zakrada się strach
Bezradność
Nie pamiętam

Kilkaset klatek
Przenika przez umysł
Tracę grunt
Słabnę

Przytłaczający gwar
Zamykam oczy
W głowie niepokój
Lęk

Nie widzisz mnie
Nie proszę
Nie umiem
Nie wiem

1949 wyświetleń
26 tekstów
0 obserwujących
  • lookartpro

    22 October 2022, 20:22

    @VictoriaAngel - alzheimer

  • Victoria Angel

    22 October 2022, 19:13

    Co znaczy AD? Dziwny tytuł, nic nie mówi mi.

    • lookartpro

      22 October 2022, 20:21

      Alzheimer

    • Victoria Angel

      23 October 2022, 07:46

      OK rozumiem, dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam.