Menu
Gildia Pióra na Patronite

noc śpi

pośród gwiazd
spotkania spojrzeń
wypatrujesz

twoja to ta
z której łza
muśnie spragnionych ust

nie przeminęło z wiatrem
wirują w czasoprzestrzeni
echem

cień a
rozanielił

Krystyna A.Sz. 28.02.2019r.

70 254 wyświetlenia
955 tekstów
61 obserwujących
  • Cris

    7 November 2019, 16:55

    Dziękuję serdecznie każdemu z osobna <3