Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zapisane emocje w pełni szczęścia

Poruszająca wiadomość
Spisana słowami prostymi
Nigdy nie przepadnie
Gdy siłować będzie się z czasem
Zawarte było w niej wyznanie
Zostało ono zaklęte rozważnie
I schowane głęboko do serca
Było to magiczne uczucie
Bardzo dumne i odważne
Jego definicja wskazywała
Co naprawdę jest ważne
Jak trzeba pokochać
Aby móc poczuć wieczność
Nieliczni mogli poznać
Jak odkryć tajemnicę
Musieli tylko siebie odnaleźć
Oddając tym samym hołd przeznaczeniu
W celu złączenia swoich dusz

52 591 wyświetleń
396 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!