Menu
Gildia Pióra na Patronite

Poruszając się miedzy Tobą,
a mną
zbudowałam labirynt,
z którego potem sama
nie znalazłam wyjścia
i nie zdążyłam zatrzymać
tej chwili.
Pozostał gorzki smak
Utraconych pocałunków
I ciepło twych nieobecnych dłoni.
Za karę odczuwam.
Odczuwam nicość
Powstałą po zrozumieniu błędów…

6060 wyświetleń
33 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!