Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zapach

poranna kawa zbożowa
ostygła bezradnością
cichymi krokami skrzypnęła podłoga

jeszcze twój zapach
tli się delikatnie
w pościeli

walizki nie spakowałeś

6884 wyświetlenia
54 teksty
9 obserwujących
  • Moonsee

    20 December 2010, 05:46

    Dziękuję bardzo, również pozdrawiam :)