Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pora się przyznać

Pora się przyznać
Skończył się czas poezji
Zaczął się czas projektów
Kodowania
Terminowości
Zaczął się poważny etap
Opowiadania i wiersze
Odeszły
Chodź jestem im wdzięczna
Bo dużo mi pomogły
Czasem chciałabym wypuścić myśli z mojej głowy
Ale... Lepiej niech w niej pozostaną
Cisza tu nastąpi
Lecz przekrój poprzeczny mojego życia od
Najgorszego etapu
Czyli Gimnazjum
Aż po pierwszy rok studiów
Pozostawiam jako memoriał
Jako jakiegoś typu delikatne odsłonięcie swojej wrażliwości
Której na co dzień się nie pokazuje

Dziękuję poezji i opowieściom, które tworzyłam
Za pomoc
Byłyście wspaniałym odejściem od rzeczywistości
Ale już dłużej nie mogę uciekać
Pora otworzyć oczy I
OBUDZIĆ SIĘ

Dziękuję

11 477 wyświetleń
183 teksty
3 obserwujących
  • Anikowa

    9 July 2017, 09:48

    Salomon nie zamierzam usuwać konta, ono jest delikatnym przekrojem mnie. A też stało się moim pamiętnikiem wspimnień, otwieranym w moje urodziny lub kiedy tylko mi się przypomni :)

  • Salomon

    7 July 2017, 00:09

    Miłej podróży przez życie :)
    Może tylko nie usuwaj konta, ktoś kiedyś może tu zajrzeć i znaleźć coś dla siebie :)