Menu
Gildia Pióra na Patronite

ostatni oddech, dławię się..

pomimo wspomnień
okradziona z sił i nadziei
odrzuciłam Go
jakbym była przekonana
że można żyć
bez tlenu...

16 000 wyświetleń
148 tekstów
76 obserwujących
  • katjaa

    28 December 2012, 18:26

    dziękuję Ci za tę optymistyczną opinię, pozdrawiam ciepło :)

  • zielarka1

    15 December 2012, 14:07

    piękne słowa .. pozdrawiam :)

  • katjaa

    14 December 2012, 16:45

    dziękuję Ci bardzo..

  • katjaa

    5 December 2012, 15:27

    wielbię te słowa...
    pozdrawiam Cię również..

  • 3 December 2012, 22:14

    Nie widziałam cię już od miesiąca.
    I nic.
    Jestem może bledsza,
    trochę śpiąca
    trochę bardziej milcząca
    lecz widać można żyć bez powietrza!

    Wiersz Pawlikowskiej - Jasnorzewskiej mi się nasunął na myśl.

    Pięknie. Prawdziwie. Boleśnie.

    Pozdrawiam. Bez oddechu.

  • skrobek

    19 November 2012, 03:31

    Zabieram :)

  • katjaa

    13 November 2012, 15:52

    dziękuję Wam za opinie i pozdrawiam serdecznie..

  • skrobek

    12 November 2012, 17:26

    Nie podobne żyć bez tleny, chyba, że poszukasz innego pierwiastka do życia. :)

  • katjaa

    12 November 2012, 15:47

    dziękuję Kasiu, Twoje słowa podnoszą mnie na duchu.. pozdrawiam serdecznie..

  • katjaa

    12 November 2012, 15:39

    nie tylko dziś Xavierze.. dziękuję Ci i pozdrawiam..

    Aniu, dziękuję za Twe słowa i za wiarę we mnie.. pozdrawiam Cię :*