Menu
Gildia Pióra na Patronite

" W imię Miłości "

Pomagasz
Dajesz
Bierzesz
Żyjesz
Cierpisz
Wzrastasz
Upadasz
Wstajesz
Dzielisz smutki
Dzielisz radości
Wszystko
W imię Miłości

281 873 wyświetlenia
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!