Menu
Gildia Pióra na Patronite

Polska obumiera...

Polska obumiera...
orzeł oskubany
flaga opuszczona
hymn nieszanowany...

Polska obumiera...
państwo rozerwane
rodziny skłócone
jednostki zdziczałe...

Polska obumiera...
zburzone filary
władza niedojrzała
pieniądz opętany...

Polska obumiera...
propagandy góra
zmieniana historia
zdeptana kultura...

Polska obumiera...
martwa konstytucja
szara rzeczywistość
sprawiedliwość pusta...

Polska obumiera...
Bóg opłacany
wiara wyceniona
wierny okradany...

Polska obumiera...
mroczny obywatel
patriotyzm hejtu
skreślony bohater...

Polska obumiera...
krwawy barbarzyńca
samo-sądna bestia
nienawiść bezmyślna...

Polska obumiera...
żołnierze internetu
niewidzialni tchórze
cyberprzestrzeń grzechu...

Polska powstanie!
Gen Narodowości
Pokrzepione Serca
Duch Solidarności

13 790 wyświetleń
177 tekstów
60 obserwujących
  • RozaR

    18 January 2019, 13:09

    Trochę naciągane - a do trupów czas był się przyzwyczaić .