Menu
Gildia Pióra na Patronite

Policzę kamienie na mojej drodze
odsunę je na bok i chmury przegonię.
Spojrzę na słońce, które czasem mnie oślepia
nie na tyle jednak by nie żyć i wciąż czekać.

Zrobię mały krok by sprawdzić czy już mogę
postawić więcej kroków i iść ile sił w nogach.
Za wszelkie utrudnienia dzięki stokrotne
lecz idę przed siebie nawet gdy moknę.

25 757 wyświetleń
400 tekstów
37 obserwujących
  • marka

    25 January 2012, 20:39

    Z taką troszkę determinacją, ciekawe.