Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miejsca

Pokoje życia...mijamy się w nich każdego dnia
Ile ich jeszcze przed nami?
Może jutro w zupełnie innym miejscu w innym pokoju
Odbiję się od prozaicznej ściany ludzkiej bezsilności
W ciemności widzę lepiej siebie i swoje zwątpienia w człowieka
Kim jesteś, że stawiasz drogowskazy i zamykasz oczy?
Kolejny pokój... i kolejny powód...kogo spotkam tym razem?

17 180 wyświetleń
281 tekstów
3 obserwujących
  • Yankes

    20 December 2017, 00:06

    Z cała przykrością muszę stwierdzić, że taki ludzi jak na lekarstwo.

  • 19 December 2017, 09:27

    Oby tylko samych wartościowych ludzi :-)