Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pokój już cichy, zebrały się ściany,
choć pusto, unosi się kurz,
myśli, marzenia i plany,
krzyczą, nie słychać ich już,
co jeden bardziej niewysłuchany,
i tylko miś z oberwanym uchem,
rozumie wołania głuche...

23 045 wyświetleń
194 teksty
18 obserwujących
  • Gaia

    12 August 2013, 15:56

    Tak, chyba kochał śpiewać Aniu :)
    Ale, ten wiersz jest do odczytu z ruchu drżących ust...

  • Gaia

    12 August 2013, 08:30

    jednego serca potrzeba
    by ścianom blask przywrócić
    i oddychać

    Poruszyłeś tymi wersami.
    :)