Menu
Gildia Pióra na Patronite

***nie pytaj poety

pokochać deszcz
który kroplą po kropli
spływa strofami
poezji strumieniem

pokochać deszcz
dźwiękiem przelotnym
rzeką wezbraną
życia melodią

pokochać
- o nic nie pytając

39 586 wyświetleń
253 teksty
27 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!