Menu
Gildia Pióra na Patronite

PRZEZNACZENIE CZARNEGO SMOKA

Pojawiłeś się wtedy w mym śnie, tak realistyczny ...
osiadając koronę drzewa wielkiego,
o konarach rozłożystych, patrzyłeś mi prosto w oczy
swym wzrokiem absolutnie mistycznym ...

Ludzie widząc z dołu Ciebie, w panice wielkiej uciekali,
ogarnięci przerażeniem,
że wnet wszystko ogniem swym spalisz
i tak we dwóch myśmy tam tylko zostali ...

Stałem patrząc w twoje oczy,
zahipnotyzowany twym wzrokiem,
który mówił mi bezsłownie bym spokojny był a potem ...
Odleciałeś z tego drzewa, ciągle parząc w oczy moje,
obdarzyłeś mnie ufnością i bezgranicznym spokojem
a potem ...

Dokładnie miesiąc później moje miejsce na Ziemi
w zupełnie nowe się zmienia,
dokładnie w dzień urodzin mego znajomego - Jim'a Carrey'a
i z dnia na dzień, powoli, zaczynają spełniać się moje marzenia ...

Teraz wołam do Ciebie wdzięcznie, o Wielki Czarny Smoku :
OBJAWIŁEŚ SIĘ MI WE ŚNIE BYM PODĄŻAŁ ZA TOBĄ DO DOMU!!!

Utwór 'Black Dragon' został nagrany i opublikowany
w dzień po objawieniu ...
http://www.youtube.com/watch?v=JjgXwSE4-hY

71 035 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!