Menu
Gildia Pióra na Patronite

Utożsamiam cie

Pojawiłeś się znowu tak niespodziewanie. Brawo, udało ci się przedrzeć przez głosy tłumu i w tak trudnym momencie zawładnąć mną. Tak szybko poczułam, że jesteś to był ten zimny wiatr, który musnął moją twarz. Świat zalałeś mgłą i przestałam słyszeć, tylko czułam. Dobrze wiesz, że jestem słaba...dokładnie znasz każdy schodek. Przygarnęłam cię, ale ty już nie chcesz być na drugim planie...zbyt rzadko ostatnio odwiedzałeś mój świat. Wiem , że lubisz patrzeć na moje czarne odbicie zagubione w klatce. Chciałabym żebyś zniknął i już nigdy nie powrócił...Wybrałeś kilka smaczków i zaczynasz z nimi zabawę. Nie poddam się, dobrze wiesz, że i tak przegrasz. Na razie to ty rozdajesz karty i ciągniesz za sznureczki, ale do czasu. Muszę znaleźć w sobie siłę i kolejny raz pokonać twój paraliżujący uśmiech!

453 wyświetlenia
9 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!