Menu
Gildia Pióra na Patronite

Odnaleziona.

Liv.pool

Liv.pool

Pojawiła się w Twoim życiu dość niespodziewanie.
Zburzyła porządek serca, wprowadzając w duszę zamęt.
Była inna.
A może jednak taka sama?
Bo ukrywając się pod maską obojętności nie wnosiła w ten świat nic nowego.
Grała, nienawidziła, a jednak kochała - tylko nie Ciebie.
I gdy gubiła się w labiryncie wspomnień, szukając magicznego klucza do wyjścia, Ty beznamiętnie wpatrywałeś się w ścianę deszczu za oknem.
Czy to prawda, że nigdy nie wiedziałeś jej łez?
Przecież ona tak często płakała nocami...

671 wyświetleń
10 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!