Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pogubiłam się
jak nigdy w życiu
Już nie wiem
czego chcę
Co jest dla mnie dobrym wyborem

Kiedy zobaczyłam
jak na mnie patrzysz
Wiedziałam, że jestem przegrana
Bo nikt od lat nie patrzył
na mnie w ten sposób

Od kilku dni
nie mogę znaleźć sobie miejsca
Myśli plączą się w mojej głowie
Jestem dla Ciebie zupełnie obca
I tylko wyobrażam sobie

24 186 wyświetleń
104 teksty
2 obserwujących