Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pogrążmy się w morzu miłości... na zawsze...bezpowrotnie...

Pogrążmy się w morzu miłości,
Niech nas uniesie jej fala.
Odpłyńmy w jej ramiona
Unieśmy się w uniesień szale.
Płyńmy w nią statkiem szczęścia,
Niech zatrzymają się chwile!
Dziś jestem Twoją częścią
I czuję szczęścia mile.
Oddajmy się tej miłości!
Niech nas pogrąży na wieczność,
Niech wciągnie w swe odmęty,
Oddajmy się jej serdecznie!
Rzućmy się w wir odmętu,
Wpadnijmy w niego z głową.
Nie czujmy w myslach zamętu!
Niech zgasną wszelkie słowa!
Oddajmy się temu szczęsciu,
Odpłyńmy jego łodzią!
Już jestem Twoją częścią,
A Ty mi życie słodzisz!
Obejmij mnie ramieniem,
I przytul mnie tak czule!
Niech nic się już nie zmienia,
Bo kocham Ciebie czule.
Oddajmy się szałowi tej miłości!
Niech w Twojej dłoni będzie moja dłoń!
Niech żyją w nas tylko chwile radości!
A Ty ją chroń, a Ty jej broń!
Nasyćmy się sobą, miłości nektarem!
Niech pochłonie nas swoim czarem!
Kochajmy siebie do utraty tchu!
Dzisiaj, jutro, teraz, zawsze, tu!
Żyję w Twym sercu, a ty żyjesz w moim.
Kocham Cię wszystkimi zmysłami!
O tę miłość gotowam walczyć czułą,
Gotowam za nią nawet dostać kulę( w serce).
Dzieli nas odległość, i strefy czasowe.
Pokonamy wszystkie przeszkody życiowe!
Będziemy pływali łodzią miłości szalonej!
A ja zawsze już będę w Twoich ramionach!

5563 wyświetlenia
78 tekstów
3 obserwujących
  • Bogini Twa!

    4 August 2015, 21:28

    Malusia, a Tobie dziekuję za piekną ocenę! Miłość potrafi czynić cuda z ludźmi, pozwolić skapać się w morzu radości i szczęscia! Ale coż ja piszę? Wy sami napewno jesteście zakochani i przezywacie to samo, co ja...!!!Miłego wieczoru, Malusia!

  • Malusia_035

    4 August 2015, 20:49

    Miłość Miłość Miłość się unosi w powietrzu Cudownie :))) Dziekuję za te piekne obrazy :))

    Pozdrawiam Cieplutko Jolu :))

  • Bogini Twa!

    4 August 2015, 05:45

    Dziękuję Ci, Murgrabio! Za poparcie i uznanie! Pozdrawiam serdecznie!

  • Bogini Twa!

    3 August 2015, 12:33

    Dziękuję Cris! Cieszę się, że wiersz się spodobał! Zawsze kierujesz mi słowa uznania, nawet jeżeli nie potrafię napisać tak pięknie jak czuję! Bo uczucia są zawsze piekniejsze niż słowa, trudno je przelać w wierszu, przekazać je. Miłego dnia Ci!

  • Cris

    3 August 2015, 12:05

    uczuciami pisany - zmysłowa dedykacja.
    pozdrawiam Jolu :)