Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szumią jesiennie drzewa

Podziel się ze mną uśmiechem
Zanim księżyc obudzi zimę
Zanim tęsknota skuli się w kocu
Wyprzedźmy malowane sny

Uchyl okno usłysz mnie w ciszy
Zostaniemy sami jeden dzień
Stopnieją śniegi i zniknie biel
Zostawisz lęk w kalendarzu

Splot głodnych dłoni
Kurtyna w górę ścieli cienie
Pierwszy świt i sny na sprzedaż
Aria nocnego nieba wbrzmiewa

I tylko Ciebie tu nie ma

15 745 wyświetleń
139 tekstów
21 obserwujących