Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

poduszkę przytulam
oczy zamykam
i z kłębka Ariadny
nić nieskończoności rozwijam

dobranoc mój miły...

- głos w myślach się plącze
urywam...
i ponownie wiążę

39 586 wyświetleń
253 teksty
27 obserwujących
  • Maryla S.

    18 November 2020, 22:32

    Nic się nie stało, pozdrawiam Cię serdecznie 🤗

  • Infinite Gentleman Night

    16 November 2020, 18:37

    Wybacz Marylko straszną gafę :( już poprawiłem ,chwilę wcześniej byłem u Sylwi i tak jakoś wyszło ehhh
    Pozdrawiam serdecznie 😊🌟