Menu
Gildia Pióra na Patronite

Z czasów bezdomności

podobno
nie ma miejsca jak dom
tak mówią

zwiedziłam wszystkie
zakątki świata

jednak

nigdzie tak dobrze mi nie było
jak w kącikach twoich ust

13 727 wyświetleń
36 tekstów
7 obserwujących
  • onejka

    13 February 2014, 09:52

    niesamowicie wymowne :)