Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bez zamieszania

Podgrzane ciepłe słowa
Jak mleko w garnku
Wyssane z palca

Wykipiała piana
Ocierając sobie usta
O rozgrzany palnik

Dotyka dna
Wypalony kożuch
Przykrym zapachem

Tyle wody trzeba przelać
Opłukując to co przywarło
I się już nie klei

276 126 wyświetleń
2562 teksty
190 obserwujących
  • Monika M.

    18 February 2020, 18:17

    Aż serducho zabolało:(
    Myśl od A do Z.
    Niesamowite!

  • zatopiony.wrak.

    18 February 2020, 17:26

    heh, te ostatnie słowa to idealna kwintesencja