Menu
Gildia Pióra na Patronite

Podejrzliwe spojrzenia z ukosa
Cieknie woda z nosa
Łzami maluje po policzkach
Dziury i krew na rękawiczkach
Brudy z tygodnia pod paznokciami
Zapach potu pomieszany z wymiocinami
Ślina toczy się z pyska
Z żalu oczy ściska

3722 wyświetlenia
34 teksty
5 obserwujących
  • awatar

    6 September 2010, 22:32

    I co ? dalej nic ?