Menu
Gildia Pióra na Patronite

podchodzisz.
choc powieki na mych oczach spia
wiem, ze jestes
kolo mnie.
nie musze Cie widziec
wystarczy,
ze czuje.
czuje
Twą obecnosc, bicie serca,
Twoje spojrzenie.
i choc jestes
o setki kilometrow ode mnie
czuje.
gdzies gleboko
w sobie.
Ciebie skrytego we mnie

10 141 wyświetleń
96 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!