Menu
Gildia Pióra na Patronite

11 minut

Podarował czas
słów smakowitych wodospad
kolorowe skrawki myśli
cząstki życia zagmatwane
a może to chwile płonne
tylko z lekka doprawione szelestem westchnień
Podarował czas słowa
które miłość ubrały kwieciście
odpowiedzi i pytań o bycie i nie bycie
igraszki losu przemyśleń pełne
a może to tylko złudzenie zapisane
na zatracenie moje
Podarował mi czas słowa
wdzięczna jestem

130 924 wyświetlenia
871 tekstów
20 obserwujących