Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

6 rano

Podajesz mi kawę, gorzką
I dorzucasz plaster cytryny, jak lubię
Potem mówisz, że tak smakuje życie

A co mnie to...
Jeśli usta mam słodkie
Twoje
Przy sobie wciąż

30 979 wyświetleń
222 teksty
60 obserwujących