Menu
Gildia Pióra na Patronite

pod zasłoną powiek
zamknęłam łzy

nie chcę
żeby znowu
bezsilnie spływały
po policzkach

15 586 wyświetleń
113 tekstów
16 obserwujących
  • krysta

    14 July 2014, 23:12

    ...dobrze, gdy nadzieja jest...wzajemności :-)

  • czasem_wciskam_escape

    14 July 2014, 22:48

    smutno, smutno.... ale jeszcze tli sie nadzieja. pozdrowionka Krysiu ;-)

  • krysta

    14 July 2014, 18:44

    Smutno...

    Uśmiech zostawiam :-))