Menu
Gildia Pióra na Patronite

Marzenie

Pod zamkniętymi
Powiekami
Realność miesza się
Z wyobraźnią!
Przynosisz mi niebieską
Różę
Niebieskością natury
Nie szalbierczych
Sztuczek
Błękitem godnym samego
Vermeera
A zapach róży
Odurza
Otwieram oczy
Czerwona róża
Nie chcę o niebieskich
Migdałach
Marzyć...

18 853 wyświetlenia
159 tekstów
4 obserwujących
  • solange1969

    15 August 2021, 09:58

    Piękny wiersz w moim klimacie :)pozdrawiam serdecznie :)