Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pod łóżkiem chowam smutki.
Na łóżku niedoszłe dzieci.
Na szybach schnące łzy
Przy oknie petówa
Kiedyś w progu stales ty
A dziś nie ma tam nawet mnie

847 wyświetleń
12 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!