Menu
Gildia Pióra na Patronite

Życie to komputerowa gra

Początkowo poziom łatwy
Czyli okres do osiemnastu lat
Kolejno życie rozkwita
Rzucone wyzwania do przejścia masz
To poziom by sprawdzić jak daleko zajdziesz sam
Ostatni- najtrudniejszy
Starość, walka z organizmem
Droga do celu
By znaleźć swoje miejsce
Zamknąć oczy i iść spać

W grze jest tak
trzy życia masz
W rzeczywistości jedno
I nie naciśniesz pauzy
by zatrzymać się na kilkanaście lat

9956 wyświetleń
46 tekstów
0 obserwujących
  • MyArczi

    20 December 2015, 16:08

    hm