Menu
Gildia Pióra na Patronite

Incepcja

Pochowałem dziś Ciebie.
Ty wciąż powracasz...
Jak zmienić serce,
Gdy dusza Cię pragnie?
Postawiłem na marzenia,
Płacąc samotnością...
Stworzyłem obraz,
Którego nie sprzedam,
Bo jednego miał nabywcę.
Taka personifikacja czasu...
Zabrakło dziś Ciebie,
Wciąż mi braknie.
Za wiele Cie już kochana,
Co noc w mej wyobraźni.
Myśliwy nie waha się,
W oczy nie patrząc,
Litością nie stroni...
Co noc mnie trafiasz,
Jestem bezbronny...

https://m.youtube.com/watch?v=sQrUo5mzmGc

2713 wyświetleń
90 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!