Menu
Gildia Pióra na Patronite

ślepa idea *

po złocie przyznają ołów
krew płynie, słowa krzepną
olimpiada się skończyła
rozpoczęły się igrzyska

*tekst napisany w 2014 kiedy kilka dni po Olimpiadzie zajęto Krym. Tym razem historia lubi się powtarzać...

43 365 wyświetleń
420 tekstów
6 obserwujących
  • silvershadow

    24 February 2022, 18:12

    Może to już ostatni stopień...

  • 24 February 2022, 17:46

    może islam ma rację że trzeba ucinać ręce
    bo sankcje nic nie dają i złodziej chce więcej...

    • bystry76

      24 February 2022, 19:43

      Kiedy słyszę sankcje bezwiednie się śmieję...

    • 24 February 2022, 23:19

      Ja też, choć to smutny śmiech.
      A on kpi sobie z całego świata i śmieje się "pełną gębą"...