Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dali

po zakończonej kolacji
domalowałem usta
na czerwonej sofie
spał kot

w zegarach
przebudził się wieczór
żyrafy przeżuły camembert
na słodko

za horyzontem
ulewało się morze
słońce zlizywało
Chupa Chups

27 549 wyświetleń
323 teksty
8 obserwujących
  • 23 January 2022, 11:12

    Bardzo ciekawe spojrzenie.
    Pewnie rzeczy można dostrzec tylko oczkami artystów.
    Pozdrawiam