Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Wahanie

Teksty z obrazami - Wahanie - Leto
Wahanie - Leto

Po raz ostatni
zacieram po sobie ślady
oddając uczciwie puste pół szafy

Zabieram sen
pewność i spokój
choć sam ich nie odnajdę
w żadnej z walizek

Przymykam oko na twoje łzy
próbując zagłuszyć
drganie własnych powiek

4914 wyświetleń
35 tekstów
3 obserwujących