Menu
Gildia Pióra na Patronite

opowieść krótka

po przeciwnej stronie dobrych myśli na wysokości serca
w nocach chłodniejszych od wspomnień
cieniem się kładło zwątpienie
przewodnik
złośliwy

- nadziei morderca

22 050 wyświetleń
189 tekstów
51 obserwujących
  • luterin

    15 September 2013, 04:12

    Mają jeszcze ludziska serca w miarę dobre
    by przygarnąć czasem...twory
    wierszopodobne...
    :)

  • 14 September 2013, 22:25

    Prawie zęby wyplułem cytając tego wiersa
    ale najgorsze... kto mi zmieni Pampersa? :D

    Luterin, jesteś Thebeściara. :)))
    Taki samotny był, to go przygarnąłem. ;)

  • luterin

    14 September 2013, 20:14

    A więc...detektyw...miałam dawno takie podejrzenia...:)

    znam ja tego złośnika przewodnika gada
    co ma chrapkę na przyszłość
    i do niej się wkrada
    ale walczę z bestią
    wierszem lub humorem
    by z jego łap wstrętnych
    uciec jakoś
    ...w porę

    Miło mi yestem, że w sprawie morderstwa głos zabrałeś.
    :)

  • 12 September 2013, 23:14

    Sprawdziłem dokładnie ślady, wszelkie dowody i... wydedukowałem, że...
    jest w tym kryminale coś optymistycznego...
    kładło się - czas przeszły
    a to świadczy, że morderstwo było niedoskonałe, a nawet nieskuteczne ;)
    Ładne.
    Pozdrawiam. :)