Menu
Gildia Pióra na Patronite

zapisz mnie w swoim śnie

po północy
kiedy koty biegają po księżycu
a świat mruczy
nasze sny
spotkały się jeszcze

w niedokończonym wierszu
kobieta myje gwiazdy
szuka
ich pogubionych nazw

w wybudzonych wersach
słowa bez zapitki
usychają w zakamarkach
spragnionych ust

27 553 wyświetlenia
323 teksty
8 obserwujących