Menu
Gildia Pióra na Patronite

,,Chłód serca''

Po co stanołeś na mej drodze.
Wiedziałeś, że potrzebuje ciepła.
Widziałam jak marzniesz,
więc zaprosiłam cię do środka
licząc że wspólnie rozpalimy ogień naszych dusz który ledwo już iskał.
Nie trwało to długo,
nim się obejrzałam ,wyszedłeś...
rozwalając drzwi i skazując mnie na wieczny chłód w moim domu.

624 wyświetlenia
5 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!