Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pan po odwyku.

Płyną łzy, jak potok z górskiej krainy.
Uśmiechu już brak,
stęskniony Pan - po odwyku.
Układa swe myśli w jeden, konkretny plan,
po wyjściu ze szpitala co powie rodzinie?
że tęsknił, przeprasza, żałuje?
Proste słowa znaczą tak wiele.
Pan po odwyku - boi się.
Co będzie dalej gdy wyjdę do ludzi - pyta.
Odpowiedz uzyskał : dostaniesz szanse - lepszego życia.

24 082 wyświetlenia
332 teksty
18 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!