Menu
Gildia Pióra na Patronite

płomień znicza
w zadumę posyła
na płycie marmuru
wzrok otula zdjęcie
w chryzantem alejach
wiara i nadzieja
z miłością
aż po życie wieczne
miłość przenika serce
wiara w modlitwie kwitnie
nadzieja na spotkanie
gdy nasze życie umilknie

57 052 wyświetlenia
468 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!