Menu
Gildia Pióra na Patronite

podszepty miłości

płatki śniegu szukają bliskości
pod dotykiem topnieją
na próżno

oddech jest życia
westchnieniem

135 884 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
  • miramija

    5 November 2012, 15:19

    Ja też uwielbiam takie miniaturki! Ślicznie...