Menu
Gildia Pióra na Patronite

plagiatuję notatki
bo jedynie ferment
wypełnia kałamarz

szukam pióra gdy opadam
na dno wyobraźni

odbijając się na sercu

kroplą po kropli
rysuje ze słów
szkice na kolanie

warsztat życia dokroi resztę
uzupełniając ten dramat
kolejną układanką

11 509 wyświetleń
204 teksty
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!