Menu
Gildia Pióra na Patronite

M nie żyje

Płacze las
Płaczą ludzie
Płacze świat
Nad zabitą niewinnie
Zgwałconą i uduszoną
Wyrzuconą na dzikim wysypisku śmieci
Podpaloną bo był zbyt głupi żeby ją zakopać
Zabił tak brutalnie
Tak prymitywnie
A miała tylko 23 lata
Cicha nieśmiała małomówna
Brzmi banalnie
A złość i żal ściskają serce
Chęć zemsty
Oby w piekle otrzymał należną nagrodę
Cichy cmentarz
Jej grób
Krzyżem zwrócony na wschód

5194 wyświetlenia
20 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!