Menu
Gildia Pióra na Patronite

Łza

Płaczę, bo wiem że nastał moment,
W którym nawet diabeł uroni łzę,
Już nic nie bedzie takie same,
Bo usunąłem z serca rdzę.

Ciemność- uciekam tam gdzie mi dobrze,
Lecz ty wolny ptaszku leć ku górze,
Tam gdzie znajdziesz spokój i odpoczynek,
Leć- na swoje piękne wymarzone wzgórze.

Będę z Tobą trwał, aż do śmierci,
Nawet kiedy zgubisz swoje uczucia,
Zjawie się o każdej porze dnia i nocy,
Dążąc do Twojego serca odtrucia.

3466 wyświetleń
49 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!